Anvelorom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Nu ai gasit anvelopele cautate? Suna la tel/whatsapp 0741 918 945 sau trimite e-mail la [email protected]

Termeni si conditii

1. Dispoziţii generale

1.1.Acest site web (numit în continuare „SITE”) este proprietatea S.C. ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L., (numit în continuare „SOCIETATE”) cu sediul în mun. PLOIESTI, judeţul Prahova, B-dul Republicii , nr. 114, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J29/1074/2010, având CUI 27325543 , atribut fiscal RO, având contul bancar nr. RO20 RNCB 0205 1177 3925 0001, deschis la B.C.R., tel. +40741918945, adresa de e-mail:[email protected] .

1.2.Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe SITE, implică acceptarea implicită a termenilor şi condiţiilor de mai jos

 

2. Despre comandă

2.1.Toate produsele de pe SITE, sunt vândute numai pe bază de factură, astfel că, în acord cu legislaţia fiscală în vigoare, factura trebuie completată, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. SOCIETATEA se obligă ca aceste date colectate să fie ţinute confidenţiale şi să fie folosite doar în scop de vânzare către client.

2.2.Comanda se poate plasa telefonic sau online prin înregistrare.

2.3.E-mailul primit după depunerea comenzii online nu reprezintă o confirmare concretă a comenzii. Este doar un răspuns automat cu caracter informativ, conţinând datele comenzii.

2.4.Încheierea contractului şi transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe SITE se produce la momentul confirmării comenzii şi stabilirii detaliilor legate de livrare prin email sau telefonic.

2.5.Locul încheierii contractului este la sediul S.C. ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L., în mun. PLOIESTI, judeţul Prahova.

 

3. Produse

3.1.Imaginea și descrierea produselor au caracter informativ, produsele livrate pot diferi de imagini sau de descriere în orice mod. De asemenea, unele caracteristici a produselor prezentate pe site, pot fi modificate de către SOCIETATE fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

3.2.Desi stocurile sunt actualizate permanent pentru a fi cat mai reale disponibilitatea afişată pentru produse poate să nu mai fie valabilă în momentul în care se va procesa comanda. În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, clienţii vor fi informaţi în cel mai scurt timp posibil.

ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula Comenzile a caror stocuri au fost epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.

ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula Comenzile unor produse sau servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care datorita erorilor tehnice prezinta preturi eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de catre orice comparator rezonabil informat).

 

3.3.Promoţiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile în limita stocului disponibil.

3.4.Toate produsele comercializate pe SITE, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

3.5 Produs neconform cu specificaţiile de pe site

În cazul in care produsul primit nu este conform cu specificațiile de pe site menționate în pagina produsului achiziționat la momentul achiziției, Cumpărătorul poate trimite produsul înapoi. Lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă ca a existat la momentul livrării acestuia (până la proba contrară). Se considera excepții cazurile în care prezumția este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformității va trebui dovedită de consumator.

 

4.Garanție

4.1.Termenul de garanţie pentru anvelope este de 24 luni de la data vânzării către utilizatorul final.

4.2. Termenul de garanție pentru camere de aer este de 6 luni de la data vânzării către utilizatorul final.

4.3. Termenul de garanție pentru anvelope reșapate este de 12 luni de la data vânzării către utilizatorul final.

4.4. Răspunderea vânzătorului, conformprevederilor art. 16 din Legea nr. 449/12 noiembrie 2003, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 24 luni, calculat de la vânzarea produsului la consumatorul final (utilizator).

4.5. Garanția se referă la defectele de execuție și material.

4.6. Termenul de rezolvare a reclamațiilor este de 45 zile de la data depunerii reclamației la sediul societății noastre.

4.7. Important!Alegerea dimensiunii anvelopei se face conform instrucțiunilor date de fabricantul autovehiculului. Condițiile normale de utilizare a anvelopelor impun respectarea parametrilor imprimați pe anvelopă referitor la sarcina maximă pe roata, corelată cu presiunea maximă sau minimă de utilizare și cu viteza maximă admisă.

4.8. Durata medie de utilizare a anvelopei. Duarata medie de utilizare a anvelopelor este până la atingerea unei uzuri a benzii de rulare de 1,6mm pentru anvelopele de autoturisme și de 2 mm pentru anvelopele de camion dar nu mai mult de 24 de luni de la data vânzării produsului/produselor, consumatorului persoană fizică/juridică.

4.9. La anvelopele pentru mașini agricole 2mm cu diametrul jenții până la 20”, respectiv 4mm la cele cu diametrul peste 20”, dar nu mai mult de 24 de luni de la data vânzării produsului/produselor, consumatorului persoană fizică/juridică.

4.10. Atenție, condiții de anulare a garanției

· tăieturi, înțepături, impact puternic de gropi și borduri sau datorat stării necorespunzătoare a jantei

· anvelope montate pe jenți necorescpunzătoare, jenți deteriorate, deformate sau ruginite

· montarea și demontarea defectuoasă a anvelopei

· rulajul cu suprasarcină sau cu presiune necorespunzătoare

· accidente, incendii

· folosirea anvelopelor în regim de curse automobilistice sau competiții

· roți care se încălzesc excesiv

· defecțiuni mecanice ale autovehiculului (sistem de frânare, suspensie, unghiuri)

· neoprirea în timp util a autovehicului în cazul unei pene

· rulajul cu obiecte dure, ascuțite, prinse în spațiul dintre roți jumelate

· depozitarea necorespunzătoare

· orice intervenție asupra anvelopei de către utilizator4.11. Modalitățile de acordare a garanției

Orice reclamație și întreaga documentație legată de aceasta trebuie trimisă la S.C ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L, prin intermediul adresei de e-mail: [email protected] sau prin formularul de contact de pe SITE. Reclamațiile vor fi însoțite de documentele de cumpărare de la consumatorul final (utilizator), Certificat de Garanție (completat cu seria și numărul DOT al anvelopei) și o copie a certificatului de înmatriculare a autovehicului pe care a fost montată anvelopa reclamată.

Nu se acordă garanție pentru anvelopele cu uzură excesivă (adâncimea profilului sub 1,6 mm pentru anvelopele de autoturisme; 2mm pentru anvelope de camion; 2mm anvelope pentru mașini agricole cu diametrul jenții până la 20", respectiv 4mm la cele cu diametrul peste 20").

4.12. Acordarea garanției

În cazul reclamațiilor de calitate în termen de garanție acceptate ca fiind întemeiate, anvelopa se înlocuiește integral în termenul legal de garanție de 2 ani de la cumpărare.

În cazul în care anvelopa reclamată prezintă o uzură mai mare de 10% din înălțimea inițială a profilului benzii de rulare, se va înlocui în perioada de garanție cu o anvelopă nouă, cu suportarea de către client a contravalorii uzurii anvelopei defecte (stabilită procentual prin măsurarea adâncimii profilului rămas) din prețul anvelopei noi la data depunerii reclamației.Orice înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între vânzător și consumator. (art. 11, alin.4 din Legea 449/2003)

4.13. Drepturile consumatorului sunt asigurate prin O.G. 21/1992 și Legea 449/2003.

 

5. Preţuri

5.1.Preţurile afişate pe SITE sunt exprimate în RON şi includ TVA şi ecovaloarea.

5.2.Preţurile sunt valabile numai pentru comanda prin SITE şi nu includ montajul.6.TRANSPORT

6.1.SOCIETATEA asigură transport prin curier rapid si flota proprie, pentruanvelopelecomandate de pe SITE. Pretul transportului va fi comunicat clientului in momentul confirmarii comenzii.

Comenzile primite se procesează și se predau curierului în ziua lucrătoare următoare, astfel termenul de 48 de ore curge din ziua predării curierului.

În perioada reducerilor de Black Friday, perioadele varf de sezon, s-ar putea produce întârzieri în livrări.Te rugam să astepți confirmarea datei de livrare de către Curier, prin SMS și telefon.Apelăm la înțelegerea ta!7. Condiţii şi modalităţi de plată

7.1. Plata la ramburs prin numerarse face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice/sau prin email a comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către curierul care efectuează livrarea.

7.2. Plata prin transfer bancar/ordin de platăse face doar în baza facturii proforme emise de SOCIETATE, în urma confirmării telefonicesau prin emaila comenzii.Livrarea produselor se efectuează după confirmarea plăţii, în contul SOCIETĂŢII, a proformei emise.

 

8. Dreptul de denunţare unilaterală a contractului

8.1.Consumatorul (persoană fizică) are dreptul sănotifice în scris comerciantul cărenunţă la cumpărare, fără penalităţi, fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristicede la primirea produsului. Cheltuielile de returnare a produselor cadîn sarcina consumatorului.

8.2.Produsele returnate nu trebuie sa aibă urme de folosinţă, uzură, deteriorări mecanice.

8.3.SOCIETATEA se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunţării de către client a contractului într-un cont bancar, indicat de client în scris.

 

9. Fortă majoră

SOCIETATEA nu poate fi responsabilă pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

 

10. Reclamaţii

10.1 Reclamaţiile privind orice probleme pot fi transmise la adresa de e-mail: [email protected] .

 

11. Modificarea Termenilor şi Condiţiilor

11.1SOCIETATEA îşi rezervă dreptul de a modifica oricând şi în orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Condiţii sau Termenii şi Condiţiile în întregime, fără nici o notificare prealabilă şi fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate faţă de utilizatori.

11.2Orice modificare este acceptată deplin şi necondiţionat de către utilizatorii SITE-ului, prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilităţi oferite de site, intervenite oricând după operarea modificării.

 

12. Legea aplicabilă. Litigii

12.1.Drepturile si obligaţiile utilizatorilor SITE-ului şi ale SOCIETĂŢII, prevăzute de Termeni şi Condiţii, precum şi toate efectele juridice pe care le produc Termenii şi Condiţiile vor fi interpretate şi guvernate în conformitate cu legea română în vigoare.

12.2Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii şi Condiţiile va fi soluţionat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluţionat de către instanţa judecătorească română competentă.

 

13. Drepturi de autor

Drepturile de autor ale conţinutului SITE-ului aparţin în totalitate S.C. ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L..

 

Website detinut de ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO27325543, Reg.Com: J29/1074/2010