Anvelorom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Marci anvelope
Nu ai gasit anvelopele cautate? Suna la tel/whatsapp 0741 918 945 sau trimite e-mail la [email protected]

Informatii producatori anvelope, marci, locul de fabricare

Iată informații despre locul de fabricație al anvelopelor și grupurile din care fac parte mărcile de anvelope :


Anvelope AGORA

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Shandong Jinyu Tire Co., Ltd.

Agora Tire este un producător emergent de anvelope, specializat în producția de anvelope pentru autoturisme și camionete. Cu toate acestea, este important de menționat că nu există multe informații disponibile despre Agora Tire, iar reputația și calitatea produselor lor pot varia în funcție de piața și de regiunea în care sunt comercializate.

Fiind un producător mai nou pe piață, Agora Tire poate încerca să-și facă cunoscută marca și să își construiască o reputație solidă prin furnizarea de produse fiabile și de calitate la prețuri competitive. Înainte de a achiziționa anvelope de la acest brand, este recomandabil să cercetați și să obțineți feedback de la alți clienți sau experți din industrie pentru a vă asigura că produsele lor îndeplinesc standardele de calitate și performanță pe care le căutați.

 


Anvelope APLUS

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Shandong Haohua Tire Co., Ltd.

Anvelopele APLUS sunt produse de către un producător de anvelope cu sediul în China, care oferă o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și camioane. Acestea sunt concepute pentru a oferi performanțe ridicate și siguranță pe drumurile uscate și umede.

Caracteristicile cheie ale anvelopelor APLUS includ:
- Designul optimizat al profilului, care asigură o aderență bună la drum și manevrabilitate precisă.
- Canalele adânci ale benzii de rulare, care ajută la evacuarea eficientă a apei și reduc riscul acvaplanajului.
- Miezurile late ale blocurilor de rulare, care îmbunătățesc stabilitatea în viraje și frânarea pe distanțe scurte.
- Compusul special al cauciucului, care asigură rezistența la uzură și durabilitatea ridicată a anvelopelor.

Anvelopele APLUS sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și indici de viteză pentru a se potrivi diferitelor tipuri de vehicule. De asemenea, acestea respectau standardele internaționale privind calitatea și siguranța rutierelor.

 

 

Anvelope ARMSTRONG

   - *Loc de fabricație:* Thailanda
   - *Grup:* ZAFCO

Armstrong Tire este un producător american de anvelope cu o istorie îndelungată în industrie. Compania este cunoscută pentru producția de anvelope de înaltă calitate pentru autoturisme, camionete, SUV-uri și alte tipuri de vehicule. Cu toate acestea, este important de menționat că, în ultimii ani, nu au fost multe informații disponibile despre Armstrong Tire, iar produsele lor pot fi mai puțin cunoscute pe piața actuală de anvelope.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Armstrong:

Durabilitate si Longevitate: Anvelopele Armstrong sunt proiectate să ofere o durată lungă de viață și rezistență la uzură, fiind construite pentru a face față cerințelor de utilizare pe termen lung.

Siguranță și Performanță:Compania se angajează să ofere anvelope cu aderență și stabilitate, asigurând o experiență sigură și confortabilă la condus în diverse condiții de drum și condiții meteorologice.

Confort la Conducere: Armstrong prioritizează confortul șoferilor și pasagerilor, proiectând anvelope care reduc zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută la condus.

Diversitatea Gamei de Produse: Deși informațiile sunt limitate, Armstrong a produs o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere.

Rețea globală:

Armstrong a avut o prezență globală, distribuind anvelopele sale în mai multe țări din întreaga lume. Cu toate acestea, este posibil ca prezența lor pe piața internațională să fi scăzut în ultimii ani. Înainte de a achiziționa anvelope de la acest brand, este recomandabil să căutați informații actuale despre produsele și distribuția lor.

 

 

Anvelope ATLAS

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Linglong Tire
 

Anvelope AUFINE

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co., Ltd.
 

Anvelope AUSTONE

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Cooper Tire & Rubber Company

Austone Tire este un producător de anvelope cu sediul în China, care face parte din grupul Shandong Yinbao Tyre Group. Compania este cunoscută pentru producția de anvelope de înaltă calitate la prețuri competitive, acoperind o gamă variată de produse pentru autoturisme, SUV-uri, camionete și alte tipuri de vehicule.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Austone:

Raport Calitate-Preț Excelent: Austone oferă anvelope fiabile la prețuri competitive, fiind o alegere populară pentru cei care caută valoare și performanță.

Performanță Sigură: Compania se angajează să ofere anvelope cu aderență și stabilitate, asigurând o experiență sigură și confortabilă la condus.

Durabilitate și Longevitate: Austone utilizează tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Diversitatea Gamei de Produse: Austone oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, acoperind diferite necesități și preferințe ale clienților.

Gama de produse:

Austone produce o gamă largă de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

AS200: Anvelope pentru autoturisme, cu performanțe ridicate și aderență bună pe drumuri umede și uscate.

AS600: Anvelope all-season pentru SUV-uri și camionete, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Comercial: Anvelope pentru vehicule comerciale, cu rezistență la uzură și capacitate de încărcare crescută.

Rețea globală:

Austone are o prezență globală, distribuind anvelopele sale în mai multe țări din întreaga lume. Compania se concentrează pe oferirea accesibilității și suportului clienților prin intermediul unei rețele extinse de distribuție și service în diferite piețe internaționale.

 

 

Anvelope BARKLEY

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Shandong Shengtai Tire Co., Ltd. 

 

Anvelope BARUM

   - *Loc de fabricație:* Cehia
   - *Grup:* Continental AG

Barum este un brand ceh de anvelope cu o istorie îndelungată, fondat în 1945. În prezent, face parte din grupul Continental AG, unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume. Barum este cunoscut pentru producția de anvelope de înaltă calitate la prețuri accesibile, adresându-se unei game variate de vehicule și necesități de condus.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Barum:

Raport calitate-preț: Barum se remarcă prin oferirea de anvelope fiabile și performante la prețuri competitive, fiind o opțiune accesibilă pentru consumatori.

Durabilitate și Fiabilitate: Anvelopele Barum sunt proiectate pentru a rezista la uzură și pentru a oferi o durată de viață lungă, asigurând performanțe constante și fiabile pe termen lung.

Siguranță și Performanță: Designul anvelopelor prioritizează siguranța și performanța, oferind o aderență bună pe drumuri uscate și umede, precum și o manevrabilitate stabilă.

Confort la Conducere: Anvelopele sunt concepute pentru a oferi un confort optim la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută în timpul călătoriilor.

Gama de produse:

Barum oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Bravuris: Anvelope de vară pentru autoturisme, proiectate pentru a oferi aderență și stabilitate pe drumuri uscate și umede.

Poláris: Anvelope de iarnă pentru autoturisme, concepute pentru a oferi tracțiune și siguranță în condiții de zăpadă și gheață.

Quartaris: Anvelope all-season, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, oferind un echilibru între performanță și durabilitate.

Rețea globală:

Barum beneficiază de rețeaua extinsă de distribuție și service a grupului Continental, asigurând accesibilitatea anvelopelor sale în numeroase țări din întreaga lume. Acest lucru permite clienților să beneficieze de suportul post-vânzare și de servicii de calitate oriunde ar fi.

Implicare în Comunitate:

Ca parte a grupului Continental, Barum este angajată în diverse inițiative de responsabilitate socială și sustenabilitate, contribuind la bunăstarea comunităților și la protejarea mediului înconjurător. Brandul promovează siguranța rutieră și practici ecologice în producția de anvelope, demonstrându-și angajamentul față de responsabilitatea socială corporativă.

 

 Anvelope BELSHINA

   - *Loc de fabricație:* Belarus
   - *Grup:* Belshina JSC

Belshina este un producător de anvelope din Belarus, care produce o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, camionete, autobuze, vehicule agricole și industriale. Compania este una dintre cele mai mari și mai vechi fabrici de anvelope din Europa de Est și are o istorie de peste 50 de ani în industrie.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Belshina:

Durabilitate și Fiabilitate: Anvelopele Belshina sunt cunoscute pentru rezistența lor la uzură și durabilitate, fiind construite pentru a face față cerințelor de utilizare pe termen lung în diverse condiții de drum și medii de lucru.

Performanță Solidă: Compania se angajează să ofere anvelope cu aderență și manevrabilitate, asigurând o experiență sigură și confortabilă la condus în diverse condiții de drum și condiții meteorologice.

Diversitatea Gamei de Produse: Belshina produce o gamă largă de anvelope, acoperind diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere, de la autoturisme și camionete până la vehicule agricole și industriale.

Prețuri Atractive: Anvelopele Belshina sunt adesea apreciate pentru raportul lor calitate-preț competitiv, fiind o opțiune atractivă pentru clienții care caută anvelope de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Gama de produse:

Belshina produce o varietate de anvelope pentru diverse tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

Anvelope pentru Autoturisme și Camionete: Cu modele pentru toate sezoanele și condițiile de drum.

Anvelope pentru Vehicule Comerciale și Industriale: Cu o gamă de anvelope pentru autobuze, camioane, vehicule agricole și industriale.

Rețea globală:

Belshina exportă anvelopele sale în mai multe țări din întreaga lume și are parteneriate cu distribuitori și furnizori de servicii în diferite piețe internaționale. Compania este prezentă pe piața internațională, oferind anvelopele sale în diverse regiuni și țări.

 

 

Anvelope BENCHMARK

    - *Loc de fabricație:* China, Serbia
    - *Grup:* Nankang Rubber Tire Corp.Anvelope BF GOODRICH

    - *Loc de fabricație:* SUA, Polonia, etc.
    - *Grup:* Michelin


Anvelope BISON

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Linglong Tire Co., Ltd.

 

Anvelope BKT

    - *Loc de fabricație:* India
    - *Grup:* Balkrishna Industries Limited

 

  

Anvelope BRIDGESTONE

    - *Loc de fabricație:* Japonia, SUA, Europa, etc.
    - *Grup:* Bridgestone Corporation

Bridgestone este unul dintre cei mai mari și mai respectați producători de anvelope din lume, cu o prezență globală puternică și o istorie bogată care se întinde pe mai mult de 90 de ani. Fondată în 1931 în Japonia, compania este recunoscută pentru inovațiile sale tehnologice și pentru angajamentul său față de calitate și siguranță. Anvelopele Bridgestone sunt apreciate pentru performanța lor de top, aderența excelentă și durabilitatea pe termen lung.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Bridgestone:

Performanță și Siguranță: Bridgestone se remarcă prin dezvoltarea de anvelope cu performanțe excelente în materie de aderență, manevrabilitate și siguranță pe drumuri umede și uscate, precum și în condiții de iarnă.

Inovație Tehnologică: Compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a implementa cele mai recente tehnologii în producția de anvelope, asigurând performanțe superioare și o experiență de condus excepțională.

Durabilitate și Longevitate: Anvelopele Bridgestone sunt proiectate pentru a rezista la uzură și pentru a oferi o durată de viață lungă, fiind potrivite pentru utilizare pe termen lung și în condiții de condus intensive.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor prioritizează confortul și liniștea la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută în timpul călătoriilor.

Gama de produse:

Bridgestone oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Potenza: Anvelope de performanță pentru autoturisme sportive, cu aderență și manevrabilitate excelente la viteze ridicate.

Turanza: Anvelope pentru autoturisme, proiectate pentru confort și siguranță, oferind o manevrabilitate precisă și o tracțiune puternică.

Blizzak: Anvelope de iarnă, cunoscute pentru performanța lor excelentă pe zăpadă și gheață, asigurând siguranță în condiții dificile de iarnă.

Rețea globală:

Bridgestone are o prezență globală extinsă, cu fabrici, centre de cercetare și distribuitori în întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite în peste 150 de țări, beneficiind de o rețea vastă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

Responsabilitate Socială și Sustenabilitate:

Compania este angajată în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Bridgestone dezvoltă anvelope eco-friendly și promovează inițiative pentru protejarea mediului înconjurător. De asemenea, este implicată în diverse proiecte sociale și de siguranță rutieră, promovând conducerea responsabilă și educația în domeniul mobilității.Anvelope CARLEO

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Carleo Tyre Co., Ltd.

 

Anvelope CONSTELLATION

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Yinbao Tyre Group


 

Anvelope CONTINENTAL

    - *Loc de fabricație:* Germania, Europa, SUA, etc.
    - *Grup:* Continental AG

Continental AG este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de anvelope din lume, cu sediul în Hanovra, Germania. Fondată în 1871, compania este cunoscută pentru inovațiile sale în industria anvelopelor și pentru furnizarea de produse de înaltă calitate pentru autoturisme, camioane, autobuze și vehicule comerciale. Continental nu doar produce anvelope, ci și dezvoltă tehnologii și soluții de siguranță pentru industria auto, inclusiv sisteme de frânare și asistență la conducere.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Continental:

Inovație și Tehnologie: Continental este pionier în integrarea tehnologiilor avansate în anvelope, cum ar fi tehnologia ContiSeal pentru auto-sigilare și ContiSilent pentru reducerea zgomotului.

Performanță și Siguranță: Anvelopele Continental oferă performanțe superioare în toate condițiile de drum, cu o aderență excelentă și distanțe de frânare reduse pe suprafețe umede și uscate.

Durabilitate: Fabricate din materiale de înaltă calitate, anvelopele Continental sunt durabile și rezistente la uzură, asigurând o durată de viață extinsă.

Eficiență Energetică: Anvelopele sunt proiectate pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2, contribuind la economii pe termen lung și la protecția mediului.

Gama de produse:

Continental oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

ContiSportContact: Anvelope de înaltă performanță pentru mașini sport și de lux, oferind aderență și manevrabilitate excelente.

ContiPremiumContact: Anvelope pentru autoturisme, optimizate pentru confort și siguranță, cu performanțe remarcabile pe drumuri umede și uscate.

CrossContact: Anvelope pentru SUV-uri și vehicule off-road, care oferă tracțiune și durabilitate pe terenuri variate.

VanContact: Anvelope pentru vehicule comerciale, proiectate pentru a oferi o durată de viață lungă și eficiență în utilizare intensivă.

Rețea globală:

Continental are o prezență globală extinsă, cu fabrici și centre de cercetare și dezvoltare în peste 30 de țări. Anvelopele sale sunt disponibile în întreaga lume, susținute de o rețea vastă de distribuitori și puncte de service.

Implicare în Motorsport:

Continental este activ implicată în motorsport, furnizând anvelope pentru diverse competiții și evenimente sportive, inclusiv curse de anduranță și raliuri. Aceasta implicare ajută la testarea și îmbunătățirea continuă a performanțelor anvelopelor în condiții extreme.

Responsabilitate socială și sustenabilitate:

Continental se angajează în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Compania dezvoltă tehnologii ecologice și procese de producție eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, este implicată în diverse inițiative sociale și de siguranță rutieră, contribuind la bunăstarea comunităților în care operează.

 

 

 

Anvelope COOPER

    - *Loc de fabricație:* SUA, China, Europa, etc.
    - *Grup:* Cooper Tire & Rubber Company

Cooper Tire & Rubber Company este un producător american de anvelope cu o istorie de peste 100 de ani în industrie. Compania este recunoscută pentru producția de anvelope de înaltă calitate pentru autoturisme, SUV-uri, camionete și alte tipuri de vehicule. Anvelopele Cooper sunt apreciate pentru durabilitatea, performanța și siguranța lor.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Cooper:

Durabilitate și Longevitate: Anvelopele Cooper sunt cunoscute pentru rezistența lor la uzură și durata lor de viață lungă, oferind o performanță constantă pe parcursul utilizării.

Performanță Sigură: Compania prioritizează siguranța șoferilor și pasagerilor, proiectând anvelope care oferă aderență și manevrabilitate excelentă pe drumuri uscate și umede.

Confort la Conducere: Anvelopele Cooper sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de confort la condus, reducând zgomotul și vibrațiile în timpul călătoriilor.

Performanță pe Diverse Suprafețe de Drum: Produsele Cooper sunt adaptate pentru a se descurca bine pe diferite tipuri de drumuri și condiții de condus, asigurând tracțiune și stabilitate în diverse medii.

Gama de produse:

Cooper oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere, inclusiv:

Anvelope pentru Autoturisme: Cu o gamă largă de modele, de la anvelope all-season și de iarnă până la anvelope de performanță și economice.

Anvelope pentru SUV-uri și Camionete: Cu tracțiune puternică și rezistență la uzură, adaptate pentru condiții on-road și off-road.

Anvelope pentru Teren Off-road: Pentru cei care se aventura în off-road, Cooper oferă anvelope cu profil agresiv și rezistență sporită la perforare.

Rețea globală:

Cooper are o prezență globală, distribuind anvelopele sale în mai mult de 60 de țări din întreaga lume. Compania operează facilități de producție și centre de cercetare și dezvoltare în mai multe țări, asigurând accesibilitatea și suportul clienților în diferite piețe internaționale.

 

 

 

Anvelope CROSSWIND

    - *Loc de fabricație:* China, Serbia
    - *Grup:* Linglong Tire

Crosswind este un brand de anvelope care face parte din portofoliul fabricantului american Linglong Tire. Acesta este cunoscut pentru producția de anvelope fiabile și accesibile pentru o varietate de vehicule și condiții de condus. Deși nu este la fel de cunoscut ca alte branduri de top din industrie, anvelopele Crosswind oferă o combinație bună între performanță, durabilitate și preț competitiv.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Crosswind:

Raport calitate-preț: Anvelopele Crosswind sunt concepute pentru a oferi o alternativă accesibilă fără a compromite calitatea sau performanța.

Performanță și Siguranță: Brandul se concentrează pe asigurarea unei aderențe bune și a stabilității în diverse condiții de drum, inclusiv pe suprafețe umede și uscate.

Durabilitate și Longevitate: Anvelopele Crosswind sunt proiectate pentru a rezista la uzură și pentru a oferi o durată de viață lungă, fiind potrivite pentru utilizare pe termen lung.

Versatilitate: Gama de produse Crosswind acoperă o varietate de tipuri de anvelope, de la cele de vară și all-season la cele de iarnă, pentru a satisface diverse nevoi de conducere.

Gama de produse:

Crosswind oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Crosswind HP010: Anvelope de vară pentru autoturisme, proiectate pentru a oferi manevrabilitate și aderență pe drumuri uscate și umede.

Crosswind All-Season: Anvelope all-season, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, asigurând tracțiune și stabilitate în diverse condiții meteorologice.

Crosswind Winter: Anvelope de iarnă, cu un profil special conceput pentru a oferi aderență și control pe zăpadă și gheață.

Rețea globală:

Anvelopele Crosswind sunt disponibile în mai multe țări din întreaga lume, beneficiind de o rețea extinsă de distribuitori și puncte de service. Acest lucru asigură accesibilitatea și suportul clienților în diverse regiuni.

Responsabilitate socială și Sustenabilitate:

Deși informațiile despre angajamentele specifice în domeniul responsabilității sociale și sustenabilității pentru marca Crosswind sunt limitate, Linglong Tire, compania-mamă, a demonstrat un interes crescut în reducerea impactului asupra mediului și în promovarea practicilor sustenabile în industria anvelopelor.

 

 

Anvelope DAYTON

    - *Loc de fabricație:* SUA, Europa
    - *Grup:* Bridgestone Corporation

Dayton este un brand de anvelope care face parte din grupul de companii Bridgestone, unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume. Anvelopele Dayton sunt concepute să ofere o combinație optimă între calitate și preț accesibil, fiind proiectate pentru a satisface nevoile șoferilor în diverse condiții de condus.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Dayton:

Raport Calitate-Preț Excelent: Dayton oferă anvelope fiabile la prețuri competitive, fiind o alegere populară pentru cei care caută valoare și performanță.

Siguranță și Confort la Condus: Anvelopele Dayton sunt proiectate pentru a oferi aderență și stabilitate pe drumuri uscate și umede, asigurând confortul și siguranța la condus.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Diversitatea Gamei de Produse: Dayton oferă o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camionete și alte tipuri de vehicule, acoperind diferite necesități și preferințe ale clienților.

Gama de produse:

Dayton produce o gamă largă de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

Dayton D320: Anvelope pentru autoturisme, cu aderență și manevrabilitate îmbunătățite.

Dayton Touring 2: Anvelope all-season, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, asigurând tracțiune și stabilitate în diverse condiții meteorologice.

Dayton Timberline: Anvelope pentru SUV-uri și camionete, cu tracțiune puternică și rezistență la uzură.

Rețea globală:

Dayton are o prezență globală, distribuind anvelopele sale în mai multe țări din întreaga lume. Compania se concentrează pe oferirea accesibilității și suportului clienților prin intermediul unei rețele extinse de distribuție și service în diferite piețe internaționale.

 

Anvelope DOUBLE COIN

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shanghai Huayi Group Corporation


 

Anvelope DUNLOP

    - *Loc de fabricație:* Japonia, Europa, SUA, etc.
    - *Grup:* Sumitomo Rubber Industries (Japonia), Goodyear (SUA)

Dunlop este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați producători de anvelope din lume, cu o istorie care se întinde pe mai bine de 130 de ani. Fondată în 1888, compania are sediul în Marea Britanie și este recunoscută pentru inovațiile sale tehnologice și angajamentul său față de performanță și siguranță. Anvelopele Dunlop sunt apreciate pentru calitatea lor superioară, aderența excelentă și manevrabilitatea precisă, fiind preferate de șoferi din întreaga lume pentru experiența de condus pe care o oferă.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Dunlop:

Performanță și Siguranță: Anvelopele Dunlop sunt proiectate pentru a oferi performanțe remarcabile în materie de aderență, manevrabilitate și siguranță în diverse condiții de drum, inclusiv pe suprafețe umede și uscate.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor prioritizează confortul și liniștea la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută în timpul călătoriilor.

Eficiență Energetică: Multe dintre anvelopele Dunlop sunt proiectate pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2, contribuind la economii pe termen lung și la protejarea mediului înconjurător.

Gama de produse:

Dunlop oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Sport Maxx: Anvelope de înaltă performanță pentru autoturisme sportive, cu aderență și stabilitate excelente la viteze ridicate.

SP Sport: Anvelope pentru autoturisme, proiectate pentru confort și siguranță, oferind o manevrabilitate precisă și o tracțiune puternică.

Winter Response: Anvelope de iarnă, cunoscute pentru performanța lor excelentă pe zăpadă și gheață, asigurând siguranță în condiții dificile de iarnă.

Rețea globală:

Dunlop are o prezență globală extinsă, cu distribuitori și puncte de service în întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite în peste 60 de țări, beneficiind de o rețea vastă de parteneri pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

Responsabilitate socială și Sustenabilitate:

Dunlop este angajată în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Compania dezvoltă tehnologii și procese de producție ecologice, contribuind la protejarea resurselor naturale și la reducerea amprentei de carbon. De asemenea, este implicată în diverse proiecte sociale și de siguranță rutieră, promovând conducerea responsabilă și educația în domeniul mobilității.

Goodyear-Dunlop este una dintre cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume, rezultată din fuziunea a două mari companii: Goodyear Tire and Rubber Company și Dunlop Tyres. Această fuziune a adus împreună două branduri cu o bogată istorie și expertiză în producția de anvelope, creând unul dintre cei mai puternici jucători din industrie.

Istorie și Moștenire:

Goodyear: Fondată în 1898 în Akron, Ohio, Goodyear este una dintre cele mai vechi și mai renumite companii producătoare de anvelope din lume, cunoscută pentru inovațiile sale și angajamentul față de calitate și performanță.

Dunlop: Fondată în 1888 în Marea Britanie, Dunlop este recunoscută pentru inovațiile sale în industria anvelopelor, fiind unul dintre liderii mondiali în producția de anvelope pentru autoturisme, camioane și alte tipuri de vehicule.

 

 

Anvelope EVERGREEN

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Jinyu Tire Co., Ltd.

Evergreen este un brand de anvelope care face parte din grupul de companii Omni United, unul dintre cei mai mari distribuitori și producători de anvelope din lume. Anvelopele Evergreen sunt cunoscute pentru raportul lor excelent între calitate și preț, oferind performanțe fiabile și durabilitate la un cost accesibil.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Evergreen:

Raport Calitate-Preț Excelent: Evergreen oferă anvelope de înaltă calitate la prețuri competitive, fiind o alegere populară pentru cei care caută valoare și performanță.

Performanță Fiabilă: Anvelopele Evergreen sunt proiectate pentru a oferi o performanță consistentă și sigură în diverse condiții de drum și condiții meteorologice.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Diversitatea Gamei de Produse: Evergreen oferă o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane și alte tipuri de vehicule, acoperind diferite necesități și preferințe ale clienților.

Gama de produse:

Evergreen produce o gamă largă de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

Evergreen EU72: Anvelope pentru autoturisme, cu accent pe confort și economie de combustibil.

Evergreen EW62: Anvelope all-season, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, asigurând tracțiune și stabilitate în diverse condiții meteo.

Evergreen Winter: Anvelope de iarnă, concepute pentru a oferi aderență și siguranță pe drumuri acoperite de zăpadă și gheață.

Rețea globală:

Evergreen are o prezență globală, distribuind anvelopele sale în mai multe țări din întreaga lume. Compania se concentrează pe extinderea continuă a rețelei sale de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților în diverse piețe internaționale.

 

 

Anvelope FALKEN

    - *Loc de fabricație:* Japonia, Thailanda
    - *Grup:* Sumitomo Rubber Industries

Falken este un producător de anvelope cu sediul în Japonia și o prezență globală puternică. Compania este cunoscută pentru anvelopele sale de înaltă calitate, care oferă o combinație de performanță, siguranță și durabilitate. Cu o istorie care se întinde pe mai mult de 30 de ani, Falken a devenit un jucător important în industria anvelopelor, oferind o gamă variată de produse pentru diverse tipuri de vehicule și condiții de utilizare.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Falken:

Performanță și Siguranță: Anvelopele Falken sunt proiectate pentru a oferi performanțe excelente în materie de aderență și manevrabilitate, asigurând siguranța și controlul pe diverse tipuri de drumuri și condiții de conducere.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor, fiind potrivite pentru utilizare pe termen lung și în condiții de conducere intensive.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor prioritizează confortul și liniștea la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută în timpul călătoriilor.

Adaptabilitate la Diverse Condiții de Drum: Falken produce anvelope pentru diverse tipuri de vehicule și condiții de utilizare, de la anvelope de vară și all-season până la anvelope de iarnă și pentru teren off-road.

Gama de produse:

Falken oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere:

Azenis: Anvelope de performanță pentru autoturisme sportive, cu aderență și manevrabilitate excelente.

Wildpeak: Anvelope all-terrain și off-road, potrivite pentru SUV-uri și camionete, cu tracțiune puternică și rezistență la uzură.

Sincera: Anvelope pentru autoturisme și SUV-uri, care oferă un echilibru între performanță, confort și durabilitate.

Rețea globală:

Falken are o prezență globală extinsă, cu distribuitori și puncte de service în întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite în peste 80 de țări, beneficiind de o rețea vastă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

 

 

 

 

Anvelope FIRENZA

    - *Loc de fabricație:* Singapore, China
    - *Grup:* Sumo Firenza

 

Anvelope FIRESTONE

    - *Loc de fabricație:* SUA, Europa, etc.
    - *Grup:* Bridgestone Corporation

Firestone este un producător de anvelope cu o istorie bogată și respectată în industrie. Fondată în 1900, compania americană este cunoscută pentru calitatea și durabilitatea anvelopelor sale, precum și pentru inovațiile tehnologice constante. Anvelopele Firestone sunt apreciate pentru siguranța și performanța lor, fiind preferate de șoferi din întreaga lume pentru experiența de conducere pe care o oferă.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Firestone:

Performanță și Siguranță: Anvelopele Firestone sunt proiectate pentru a oferi o aderență excelentă și o manevrabilitate precisă în diverse condiții de drum, asigurând siguranța și controlul pe timp de vreme uscată, umedă și pe suprafețe acoperite de zăpadă sau gheață.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor, fiind potrivite pentru utilizare pe termen lung și în condiții de condus intensive.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor prioritizează confortul și liniștea la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută în timpul călătoriilor lungi sau în trafic urban intens.

Economie de Combustibil: Anvelopele Firestone sunt concepute pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2, contribuind la economii pe termen lung și la protejarea mediului înconjurător.

Gama de produse:

Firestone oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Firehawk: Anvelope de performanță pentru autoturisme și SUV-uri, proiectate pentru manevrabilitate și aderență la viteze ridicate.

Winterforce: Anvelope de iarnă, cunoscute pentru performanța lor excelentă pe zăpadă și gheață, asigurând siguranța în condiții dificile de iarnă.

Destination: Anvelope all-season, potrivite pentru SUV-uri și camionete, oferind tracțiune și stabilitate în diverse condiții meteo.

Rețea globală:

Firestone are o prezență globală extinsă, cu distribuitori și puncte de service în întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite în peste 90 de țări, beneficiind de o rețea vastă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

Responsabilitate Socială și Sustenabilitate:

Compania este angajată în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Firestone dezvoltă anvelope eco-friendly și promovează inițiative pentru protejarea mediului înconjurător. De asemenea, este implicată în diverse proiecte sociale și de siguranță rutieră, promovând conducerea responsabilă și educația în domeniul mobilității.

 

 

 

 

 

Anvelope FIRST TIRE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong First Tire Co., Ltd.

 

Anvelope FRONWAY

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Huasheng Rubber Co., Ltd.


Anvelope FULDA

    - *Loc de fabricație:* Germania
    - *Grup:* Goodyear


Anvelope FULLRUN

   - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Qingdao Fullrun Tyre Corp., Ltd.


Anvelope GiTi

    - *Loc de fabricație:* China, Indonezia, etc.
    - *Grup:* Giti Tire


Anvelope GOLDEN CROWN

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., Ltd.

 

 

Anvelope GOLDSHIELD

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Qingdao Goldshield Tire Co., Ltd.

 

Anvelope GOODRIDE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Zhongce Rubber Group Co., Ltd.

Goodride este un producător de anvelope cu sediul în China, care face parte din grupul Zhongce Rubber Group Co., Ltd (ZC Rubber), una dintre cele mai mari companii de anvelope din China și din lume. Goodride este recunoscut pentru producția de anvelope de înaltă calitate la prețuri competitive, acoperind o gamă largă de vehicule și aplicații.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Goodride:

Raport Calitate-Preț: Goodride oferă anvelope de calitate la prețuri accesibile, fiind o opțiune populară pentru cei care caută anvelope fiabile fără a investi sume mari de bani.

Performanță Fiabilă: Anvelopele Goodride sunt proiectate pentru a oferi o performanță fiabilă și consistentă în diverse condiții de drum și condiții meteorologice.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Variație a Gamei de Produse: Goodride produce anvelope pentru o gamă variată de vehicule și aplicații, inclusiv autoturisme, SUV-uri, camioane, autobuze, motociclete și alte vehicule industriale.

Gama de produse:

Goodride oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere, inclusiv:

SP06: Anvelope pentru autoturisme și SUV-uri, proiectate pentru confort și manevrabilitate.

CR857: Anvelope all-season pentru camionete și SUV-uri, cu tracțiune puternică și rezistență la uzură.

SA07: Anvelope de vară pentru autoturisme, care oferă aderență și performanță în condiții de vreme uscată și umedă.

RP28: Anvelope pentru autoturisme, cu accent pe confortul la condus și economie de combustibil.

Rețea globală:

Goodride are o prezență globală, cu distribuitori și parteneri în mai multe țări din întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite și comercializate pe piețele internaționale, beneficiind de o rețea extinsă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

 

 

Anvelope GOODTRIP

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Goodtrip Rubber Co., Ltd.

 

Anvelope GOODYEAR

    - *Loc de fabricație:* SUA, Europa, etc.
    - *Grup:* Goodyear Tire & Rubber Company

Goodyear Tire & Rubber Company este unul dintre cei mai mari și mai vechi producători de anvelope din lume, fondat în 1898 în Akron, Ohio, SUA. Compania este renumită pentru inovarea și calitatea superioară a anvelopelor sale, adresându-se unei game largi de vehicule, inclusiv autoturisme, camioane, vehicule comerciale și de teren, precum și echipamente pentru aviație și agricol.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Goodyear:

Inovație și Tehnologie: Goodyear este cunoscută pentru implementarea tehnologiilor avansate în producția de anvelope, cum ar fi tehnologiile de reducere a zgomotului, de creștere a eficienței consumului de combustibil și de îmbunătățire a aderenței pe suprafețe umede.

Durabilitate și Performanță: Anvelopele Goodyear sunt proiectate pentru a oferi o durată de viață lungă și performanțe superioare în diverse condiții de drum și de vreme.

Siguranță: Prioritatea principală a Goodyear este siguranța, anvelopele sale fiind recunoscute pentru capacitatea excelentă de frânare și manevrabilitate.

Confort: Anvelopele sunt concepute pentru a oferi un confort optim la condus, reducând vibrațiile și zgomotul pentru o experiență de conducere mai plăcută.

Gama de produse:

Goodyear oferă o gamă diversificată de anvelope pentru a răspunde nevoilor diferitelor tipuri de vehicule și utilizări:

Eagle: Anvelope de înaltă performanță, potrivite pentru mașini sport și de lux, oferind aderență și manevrabilitate excelente.

EfficientGrip: Proiectate pentru a maximiza eficiența consumului de combustibil și pentru a oferi o rulare silențioasă.

Wrangler: Anvelope robuste pentru SUV-uri și vehicule off-road, ideale pentru condiții de teren variate.

UltraGrip: Anvelope de iarnă care oferă tracțiune și siguranță superioare pe zăpadă și gheață.

Rețea globală:

Goodyear are o prezență globală extinsă, cu operațiuni în mai mult de 21 de țări și o rețea vastă de distribuție și service. Compania își comercializează produsele în peste 180 de țări, asigurând acces facil la anvelopele sale de înaltă calitate și suport post-vânzare de încredere.

Implicare în Motorsport:

Goodyear are o istorie lungă și prestigioasă în motorsport, fiind implicată în competiții de top, inclusiv NASCAR și Le Mans, demonstrând astfel performanța și durabilitatea anvelopelor sale în condiții extreme.

 

Anvelope GREEN MAX

…………………………………………………….

…………………………………………………….

…………………………………………………….Anvelope GRIPMAX

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Qingdao Grip Tyre Co., Ltd.Anvelope GROUNDSPEED

 

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Giti Tire

 

 

 

 

Anvelope HANKOOK

    - *Loc de fabricație:* Coreea de Sud, China, Ungaria, etc.
    - *Grup:* Hankook Tire

Hankook Tire & Technology este un producător sud-coreean de anvelope fondat în 1941. Cu sediul central în Seul, compania este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume. Hankook produce anvelope pentru o gamă variată de vehicule, inclusiv autoturisme, camioane, autobuze și mașini de curse. Compania se remarcă prin investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, având centre de R&D în Coreea, Germania, SUA, China și Japonia.

Hankook se angajează să furnizeze produse de înaltă calitate și performanță, punând un accent puternic pe inovație și durabilitate. Produsele sale sunt recunoscute pentru tehnologiile avansate și designul orientat către siguranță și confort. Hankook colaborează cu numeroși producători de automobile pentru a furniza anvelope originale și se implică activ în motorsport pentru a-și demonstra performanțele anvelopelor în condiții extreme.

Aderenta, stabilitatea si, mai ales, calitatea se numara printre caracteristicele tuturor produselor proiectate si manufacturate de Hankook. La ora actuala, Hankook are 8 fabrici, in tari precum Coreea, China, SUA, Ungaria si Indonezia si isi comercializeaza pneurile in peste 180 de tari. La nivel mondial, ocupa locul sapte ca numar de vanzari si locul cinci ca volum de productie. Fiind un important producator de anvelope OE (original equipment), Hankook a devenit furnizor de anvelope de echipare originala pentru Volkswagen din 1991, pentru Audi din 2008, pentru BMW din 2012 si pentru Mercedes din 2013.

 

 

Hankook - gamă variată de anvelope pentru camioane, recunoscute pentru performanța, durabilitatea și siguranța lor. Anvelopele de camion Hankook sunt proiectate pentru a oferi aderență excelentă în diverse condiții de drum, stabilitate și o durată de viață lungă, fiind potrivite pentru diferite tipuri de transport și utilizări comerciale.

Caracteristici cheie ale anvelopelor de camion Hankook:

Durabilitate: Materialele de înaltă calitate și tehnologiile avansate utilizate în fabricarea anvelopelor asigură o rezistență ridicată la uzură și deteriorare

Aderență: Designul benzii de rulare este optimizat pentru a oferi o tracțiune excelentă pe diverse suprafețe, inclusiv drumuri umede și alunecoase.

Eficiență energetică: Anvelopele Hankook sunt proiectate pentru a reduce consumul de combustibil, contribuind astfel la economii semnificative pe termen lung.

Confort și siguranță: Oferă o experiență de conducere confortabilă și sigură, reducând vibrațiile și zgomotul.

Gama de produse:

Hankook oferă diverse modele de anvelope pentru camioane, adaptate pentru diferite condiții de utilizare:

SmartFlex: Proiectate pentru a oferi performanțe excelente în toate sezoanele, ideale pentru camioane care operează în condiții mixte.

e-cube: Anvelope ecologice care oferă o eficiență maximă a consumului de combustibil și o durată de viață extinsă.

SmartWork: Special concepute pentru camioane utilizate în condiții dificile de lucru, cum ar fi șantierele de construcții.

Rețea globală:

Hankook își comercializează anvelopele de camion în peste 180 de țări și beneficiază de o rețea extinsă de distribuție și service, asigurându-se că produsele lor sunt ușor accesibile și susținute de servicii de calitate oriunde ar fi nevoie.

 

 

Anvelope HIFLY

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., Ltd.


 

Anvelope HUBTRUC

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Huasheng Rubber Co., Ltd.

 


Anvelope INFINITY

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Al Dobowi Group

Infinity Tyres este un producător de anvelope cu sediul în Marea Britanie, cu o prezență globală și o gamă variată de produse pentru diverse tipuri de vehicule și condiții de utilizare. Compania este cunoscută pentru producția de anvelope de înaltă calitate, care oferă performanță, siguranță și durabilitate.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Infinity:

Performanță Fiabilă: Anvelopele Infinity sunt proiectate pentru a oferi o performanță fiabilă și consistentă în diverse condiții de drum și condiții meteorologice.

Siguranță și Control: Compania prioritizează siguranța șoferilor și pasagerilor, oferind anvelope cu aderență și manevrabilitate excelente pe drumuri umede și uscate.

Durabilitate și Longevitate: Infinity utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Economie de Combustibil: Anvelopele Infinity sunt concepute pentru a oferi economii de combustibil, contribuind la reducerea emisiilor de CO2 și la protejarea mediului înconjurător.

Gama de produse:

Infinity oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

Ecomax: Anvelope pentru autoturisme, cu accent pe economie de combustibil și confort la condus.

Ecosis: Anvelope all-season, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, asigurând tracțiune și stabilitate în diverse condiții meteo.

Infinity Van: Anvelope pentru vehicule comerciale, cu rezistență la uzură și capacitate de încărcare crescută.

Rețea globală:

Infinity are o prezență globală, cu distribuitori și parteneri în mai multe țări din întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite și comercializate pe piețele internaționale, beneficiind de o rețea extinsă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

 

 

 

Anvelope JINYU

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Jinyu Tire Co., Ltd.
Anvelope KAMA

Anvelopele Kama sunt produse de compania rusă de anvelope Nizhnekamskshina. Aceste anvelope sunt destinate în principal autoturismelor, camionetelor, vehiculelor comerciale și industriale. Compania Nizhnekamskshina este recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, având o prezență semnificativă pe piața anvelopelor din Rusia și din alte țări din Europa de Est.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Kama:

Fiabilitate și Durabilitate: Anvelopele Kama sunt cunoscute pentru rezistența lor la uzură și durabilitate, fiind construite pentru a face față condițiilor de drum variate și utilizării intensive.

Performanță Sigură: Compania se angajează să ofere anvelope cu aderență și stabilitate, asigurând o experiență sigură la condus în diverse condiții de drum și condiții meteorologice.

Diversitatea Gamei de Produse: Kama produce o gamă largă de anvelope, acoperind diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere, de la autoturisme și camionete până la vehicule comerciale și industriale.

Prețuri Accesibile: Anvelopele Kama sunt apreciate pentru raportul lor calitate-preț competitiv, fiind o opțiune populară pentru clienții care caută anvelope de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Gama de produse:

Anvelopele Kama sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni, inclusiv anvelope de vară, anvelope de iarnă și anvelope all-season. Acestea sunt proiectate pentru a satisface diversele necesități și preferințe ale clienților în funcție de condițiile de conducere și de vehicul.

Rețea globală:

Nizhnekamskshina exportă anvelopele Kama în mai multe țări din întreaga lume și are parteneriate cu distribuitori și furnizori de servicii în diverse piețe internaționale. Compania este prezentă pe piața internațională, oferind anvelopele sale în diferite regiuni și țări, inclusiv în Europa și Asia.

 

Anvelope KELLY

    - *Loc de fabricație:* SUA, Polonia
    - *Grup:* Goodyear Tire & Rubber Company

Kelly Tires este un brand american de anvelope cu o istorie îndelungată, fondat în 1894. În prezent, face parte din portofoliul Goodyear Tire & Rubber Company, unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume. Kelly Tires este cunoscut pentru producția de anvelope fiabile și accesibile, adresându-se unei game largi de vehicule, inclusiv autoturisme, SUV-uri, camioane ușoare și vehicule comerciale.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Kelly:

Durabilitate: Anvelopele Kelly sunt fabricate pentru a oferi o durată de viață lungă și o rezistență ridicată la uzură, fiind ideale pentru utilizare pe termen lung.

Eficiență Cost: Brandul Kelly se concentrează pe oferirea unui raport excelent calitate-preț, făcându-le o opțiune accesibilă pentru consumatorii care caută anvelope de încredere fără a cheltui prea mult.

Performanță Fiabilă: Anvelopele Kelly oferă performanțe constante și fiabile, asigurând o bună aderență și manevrabilitate în diverse condiții de drum.

Siguranță: Designul anvelopelor Kelly prioritizează siguranța, oferind o tracțiune bună pe suprafețe umede și uscate, precum și performanțe eficiente de frânare.

Gama de produse:

Kelly Tires oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și necesități de condus:

Edge All-Season: Anvelope pentru toate anotimpurile, proiectate pentru a oferi performanțe bune pe parcursul întregului an, cu o aderență optimizată pe suprafețe umede și uscate.

Safari TSR: Anvelope off-road pentru SUV-uri și camioane ușoare, concepute pentru a oferi tracțiune și durabilitate în condiții dificile de teren.

Armorsteel KDM I: Anvelope comerciale pentru camioane, destinate utilizării intensive, oferind durabilitate și eficiență operațională.

Rețea globală:

Fiind parte a Goodyear, Kelly Tires beneficiază de o rețea extinsă de distribuție și service la nivel mondial. Anvelopele Kelly sunt disponibile în numeroase țări, asigurând accesibilitate și suport pentru clienți din întreaga lume.

Moștenire și Inovație:

Cu o istorie de peste un secol, Kelly Tires combină tradiția și experiența cu inovația continuă, asigurând produse care răspund nevoilor moderne ale consumatorilor. Brandul se concentrează pe dezvoltarea de anvelope care oferă un echilibru perfect între calitate, performanță și preț.

Implicare în Comunitate:

Kelly Tires este activ în diverse inițiative comunitare și proiecte de responsabilitate socială, susținând cauze care vizează siguranța rutieră și bunăstarea comunităților în care operează. Brandul promovează de asemenea practici sustenabile în producție pentru a minimiza impactul asupra mediului.

 

Anvelope KLEBER

 

    - *Loc de fabricație:* Franța
    - *Grup:* Michelin

 

 

 

Anvelope KUMHO

    - *Loc de fabricație:* Coreea de Sud, China, Vietnam, etc.
    - *Grup:* Kumho Tire

 

Anvelope LANDSAIL

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Qingdao Sentury Tire Co., Ltd.

Landsail este un brand de anvelope fabricat de compania chineză Sentury Tire, care produce o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camionete și alte tipuri de vehicule. Landsail este recunoscut pentru calitatea și performanța anvelopelor sale, precum și pentru prețurile competitive.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Landsail:

Performanță Fiabilă: Anvelopele Landsail oferă o combinație de performanță și siguranță, fiind proiectate pentru a oferi aderență și manevrabilitate pe diverse tipuri de drumuri și condiții de utilizare.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Confort la Conducere: Landsail prioritizează confortul șoferilor și pasagerilor, proiectând anvelope care reduc zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută la condus.

Economie de Combustibil: Anvelopele Landsail sunt concepute pentru a oferi economii de combustibil, contribuind la reducerea emisiilor de CO2 și la protejarea mediului înconjurător.

Gama de produse:

Landsail oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

LS588: Anvelope pentru autoturisme, cu accent pe performanță și aderență.

LS588 UHP: Anvelope ultra-performante, potrivite pentru conducătorii care caută performanțe ridicate.

LS588 SUV: Anvelope pentru SUV-uri, cu tracțiune și stabilitate îmbunătățite.

Rețea globală:

Landsail are o prezență globală, distribuind anvelopele sale în mai multe țări din întreaga lume. Compania se concentrează pe extinderea continuă a rețelei sale de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților în diverse piețe internaționale.

 

Anvelope LAUFENN

   - *Loc de fabricație:* Coreea de Sud, Indonezia, Ungaria
   - *Grup:* Hankook TireAnvelope LEAO

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Linglong TireAnvelope LING LONG

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Linglong TireAnvelope MALHOTRA (MRL)

   - *Loc de fabricație:* India
   - *Grup:* Malhotra Rubber Ltd.Anvelope MASTERSTEEL

   - *Loc de fabricație:* China
   - *Grup:* Shandong Yongsheng Rubber Group Co., Ltd.Anvelope MAXXIS

   - *Loc de fabricație:* Taiwan, China, Thailanda, Vietnam
   - *Grup:* Cheng Shin Rubber Industry Co., Ltd.


Anvelope METZELER

   - *Loc de fabricație:* Germania, Brazilia
   - *Grup:* Pirelli

 

 

Anvelope MICHELIN

   - *Loc de fabricație:* Franța, Europa, SUA, etc.
   - *Grup:* Michelin

Michelin este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, cu o istorie bogată ce se întinde pe mai mult de un secol. Fondată în 1889 în Franța, compania este recunoscută pentru inovațiile sale tehnologice și angajamentul său față de calitate și siguranță. Anvelopele Michelin sunt considerate unele dintre cele mai fiabile și performante din industrie, adresându-se unei game variate de vehicule și necesități de condus.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Michelin:

Performanță și Siguranță: Anvelopele Michelin se remarcă prin performanța lor excelentă pe drumuri uscate și umede, oferind o aderență optimă și distanțe de frânare scurte pentru o experiență de condus sigură.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate pentru a asigura o durată de viață lungă a anvelopelor, rezistență la uzură și stabilitate pe termen lung.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor Michelin prioritizează confortul și liniștea la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență de conducere plăcută.

Eficiență Energetică: Multe dintre anvelopele Michelin sunt proiectate pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2, contribuind la economii pe termen lung și la protejarea mediului înconjurător.

Gama de produse:

Michelin oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Primacy: Anvelope pentru autoturisme, proiectate pentru confort și siguranță, oferind aderență și manevrabilitate excelente.

CrossClimate: Anvelope all-season, care combină avantajele anvelopelor de vară și de iarnă, asigurând tracțiune și performanță pe tot parcursul anului.

Latitude: Anvelope pentru SUV-uri și vehicule off-road, cu aderență și stabilitate pe drumuri variate.

X-Ice: Anvelope de iarnă, cunoscute pentru performanța lor excelentă pe zăpadă și gheață, oferind siguranță în condiții dificile de iarnă.

Rețea globală:

Michelin are o prezență globală extinsă, cu fabrici și centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite în peste 170 de țări, beneficiind de o rețea vastă de distribuitori și puncte de service.

Responsabilitate socială și Sustenabilitate:

Michelin este angajată în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Compania dezvoltă tehnologii și procese de producție ecologice, contribuind la protejarea resurselor naturale și la reducerea amprentei de carbon. De asemenea, Michelin este implicat în diverse proiecte sociale și de siguranță rutieră, promovând conducerea responsabilă și educația în domeniul mobilității.

 

 

 

Anvelope MICHELIN REMIX

   - *Loc de fabricație:* Franța, Europa
   - *Grup:* Michelin

 

Anvelope MILESTONE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Hangzhou Zhongce Rubber Co., Ltd.

 

Anvelope MITAS

    - *Loc de fabricație:* Cehia, Serbia
    - *Grup:* Trelleborg Group

Mitas este un producător european de anvelope cu o istorie de peste 90 de ani în industrie. Compania își are originile în Cehoslovacia și este cunoscută pentru gama sa variată de anvelope pentru diverse aplicații, inclusiv anvelope pentru motociclete, biciclete, mașini agricole și industriale. Mitas este recunoscut pentru calitatea și durabilitatea anvelopelor sale, fiind un furnizor de încredere pentru clienții din întreaga lume.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Mitas:

Diversitatea Produselor: Mitas produce o gamă largă de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și aplicații, inclusiv motociclete, biciclete, mașini agricole și industriale.

Calitate și Durabilitate: Compania se angajează să ofere anvelope de înaltă calitate, care să reziste la uzură și să ofere performanțe fiabile pe termen lung.

Adaptabilitate la Diverse Condiții de Lucru: Anvelopele Mitas sunt proiectate pentru a se descurca în diverse condiții de lucru și medii de utilizare, asigurând tracțiune și stabilitate în diferite tipuri de teren și condiții meteorologice.

Inovație Tehnologică: Mitas investește în cercetare și dezvoltare pentru a implementa cele mai recente tehnologii în producția de anvelope, asigurând performanțe și eficiență îmbunătățite.

Gama de produse:

Mitas oferă anvelope pentru o varietate de aplicații, inclusiv:

Motociclete și Biciclete: Anvelope pentru motociclete de stradă, motociclete off-road, biciclete de munte și biciclete de șosea.

Mașini Agricole: Anvelope pentru tractoare, combine agricole, mașini de recoltat și alte echipamente agricole.

Mașini Industriale: Anvelope pentru utilaje de construcții, mașini de încărcare, excavatoare și alte echipamente industriale.

Rețea globală:

Mitas are o prezență globală, cu distribuitori și parteneri în mai multe țări din întreaga lume. Anvelopele sale sunt utilizate în diverse industrii și aplicații, beneficiind de o rețea extinsă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

 

Anvelope MOMO

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* MOMO Tires

 

 

Anvelope NEXEN

    - *Loc de fabricație:* Coreea de Sud, China, Cehia
    - *Grup:* Nexen Tire Corporation

 

 

 

Anvelope NOKIAN

    - *Loc de fabricație:* Finlanda, Rusia, China
    - *Grup:* Nokian Tyres

Nokian Tyres este un producător finlandez de anvelope cu o istorie îndelungată, fondat în 1988. Compania este cunoscută pentru inovația și calitatea anvelopelor sale, adresându-se unei game variate de vehicule și condiții de utilizare. Nokian Tyres este un lider în dezvoltarea de anvelope de iarnă și are o reputație solidă în industrie pentru performanța sa pe drumuri acoperite de zăpadă și gheață.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Nokian:

Inovație și Tehnologie: Nokian Tyres este recunoscut pentru implementarea tehnologiilor avansate în producția de anvelope, precum tehnologia arctică și materialele inovatoare, pentru a asigura performanțe superioare și siguranță.

Performanță de iarnă: Compania se remarcă prin dezvoltarea de anvelope de iarnă de înaltă calitate, cu aderență și tracțiune excelente pe zăpadă și gheață.

Durabilitate și Fiabilitate: Anvelopele Nokian sunt proiectate pentru a rezista la uzură și pentru a oferi o durată de viață lungă, fiind fiabile și performante în diverse condiții de drum.

Siguranță și Confort: Designul anvelopelor prioritizează siguranța și confortul la condus, oferind o aderență stabilă și un nivel redus de zgomot și vibrații.

Gama de produse:

Nokian Tyres oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Hakkapeliitta: Anvelope de iarnă, recunoscute pentru performanțele lor superioare pe zăpadă și gheață.

WR: Anvelope all-season, proiectate pentru a oferi o tracțiune și o manevrabilitate excelente în toate condițiile meteo.

Nordman: Anvelope de iarnă accesibile, care oferă siguranță și performanță pe drumuri acoperite de zăpadă.

Line și zLine: Anvelope de vară, potrivite pentru autoturisme, care asigură aderență și stabilitate în condiții de vreme caldă și uscată.

Rețea globală:

Nokian Tyres are o prezență globală extinsă, cu distribuitori și parteneri în peste 60 de țări. Compania asigură accesibilitatea anvelopelor sale în întreaga lume, oferind suport clienților și servicii de înaltă calitate.

Responsabilitate socială și Sustenabilitate:

Nokian Tyres este angajată în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Compania utilizează materiale ecologice în producția anvelopelor și implementează programe pentru reducerea emisiilor de carbon și a consumului de energie. De asemenea, este implicată în diverse inițiative sociale și de siguranță rutieră, contribuind la bunăstarea comunităților în care activează.

 

Anvelope ORIUM

    - *Loc de fabricație:* Serbia
    - *Grup:* Michelin

Orium este un brand de anvelope cunoscut pentru oferirea de produse fiabile și accesibile. Anvelopele Orium sunt fabricate în principal de Tigar Tyres, o subsidiară a Michelin Group, în Serbia. Brandul este orientat către furnizarea de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și vehicule comerciale ușoare, combinând calitatea cu prețuri competitive.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Orium:

Accesibilitate: Orium se remarcă prin oferirea de anvelope de calitate la prețuri accesibile, fiind o opțiune economică pentru consumatori.

Fiabilitate: Anvelopele Orium sunt proiectate pentru a oferi performanțe constante și sigure în diverse condiții de drum.

Durabilitate: Fabricate din materiale de calitate, anvelopele Orium sunt rezistente la uzură și asigură o durată de viață îndelungată.

Confort și Siguranță: Designul anvelopelor este optimizat pentru a oferi un confort bun la condus și o aderență solidă pe suprafețe uscate și umede.

Gama de produse:

Orium oferă o gamă diversificată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Orium 601: Anvelope pentru autoturisme, potrivite pentru utilizarea în toate anotimpurile, oferind un echilibru bun între confort, performanță și siguranță.

Orium 701: Anvelope de vară pentru autoturisme, proiectate pentru a oferi aderență și manevrabilitate excelente pe drumuri uscate și umede.

Orium Winter: Anvelope de iarnă, special concepute pentru a oferi tracțiune și siguranță în condiții de zăpadă și gheață.

Orium Van: Anvelope pentru vehicule comerciale ușoare, optimizate pentru durabilitate și performanțe constante în utilizare intensivă.

Rețea globală:

Anvelopele Orium sunt disponibile pe piețe internaționale, beneficiind de rețeaua de distribuție extinsă a Michelin Group. Acest lucru asigură accesibilitatea și suportul post-vânzare pentru clienți din diverse regiuni.

Moștenire și Inovație:

Deși Orium este un brand mai accesibil, beneficiază de expertiza și tehnologiile avansate ale Michelin Group, unul dintre liderii mondiali în producția de anvelope. Acest lucru permite Orium să ofere produse care îndeplinesc standardele moderne de calitate și performanță.

Implicare în Comunitate:

Orium, prin legătura sa cu Michelin, este implicată în diverse inițiative de responsabilitate socială și sustenabilitate. Brandul promovează siguranța rutieră și practici ecologice în producția de anvelope, contribuind la protecția mediului și la bunăstarea comunităților.

 

 

 

 

 

Anvelope ORNATE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Wanda Boto Tyre Co., Ltd.
Anvelope ORNET

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Linglong Tire Co., Ltd.

 Anvelope PHAROS

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Pharos Tire Co., Ltd. 

Anvelope PIRELLI

    - *Loc de fabricație:* Italia, România, China, Brazilia, etc.
    - *Grup:* Pirelli & C. S.p.A.

Pirelli este un producător de anvelope italian, fondat în 1872, care s-a consacrat ca un lider global în industria anvelopelor. Renumită pentru calitatea superioară și tehnologia avansată, Pirelli produce anvelope pentru autoturisme, motociclete și camioane. Brandul este recunoscut și pentru implicarea sa în motorsport, inclusiv Formula 1, unde este furnizorul oficial de anvelope.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Pirelli:

Performanță: Anvelopele Pirelli sunt cunoscute pentru performanțele excepționale în diverse condiții de drum și vreme.

Tehnologie avansată: Investițiile semnificative în cercetare și dezvoltare asigură integrarea celor mai noi inovații și tehnologii în produsele lor.

Durabilitate: Materialele de înaltă calitate și designul optimizat asigură o rezistență mare la uzură și o durată de viață lungă.

Confort și siguranță: Oferă un confort superior la condus și un nivel ridicat de siguranță, cu performanțe excelente de frânare și manevrabilitate.

Gama de produse:

Pirelli oferă o gamă variată de anvelope pentru diverse tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

P Zero: O gamă de anvelope de înaltă performanță, utilizată și în motorsport, concepută pentru mașini sport și de lux.

Cinturato: Anvelope ecologice, cu eficiență ridicată a consumului de combustibil și emisii reduse de CO2.

Scorpion: Proiectate pentru SUV-uri și vehicule off-road, oferind aderență și durabilitate pe terenuri variate.

Winter: Anvelope de iarnă special concepute pentru a oferi tracțiune și siguranță pe zăpadă și gheață.

Rețea globală:

Pirelli comercializează anvelopele sale în peste 160 de țări și beneficiază de o rețea globală extinsă de distribuție și service. Compania este cunoscută pentru calitatea serviciilor sale post-vânzare și pentru suportul oferit clienților.

 

Anvelope RADAR

    - *Loc de fabricație:* Singapore, China
    - *Grup:* Omni United 

Radar Tires este un brand internațional de anvelope, parte a Omni United, o companie fondată în 2003 și cu sediul în Singapore. Radar Tires este cunoscut pentru producția de anvelope de înaltă calitate, destinate unei game largi de vehicule, inclusiv autoturisme, SUV-uri, camioane ușoare și vehicule comerciale. Brandul pune un accent deosebit pe inovație, durabilitate și performanță, oferind produse care îndeplinesc diverse necesități și condiții de drum.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Radar:

Inovație și Tehnologie: Anvelopele Radar sunt dezvoltate folosind tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate, asigurând performanțe superioare și siguranță.

Durabilitate: Proiectate pentru a oferi o durată de viață lungă, anvelopele Radar sunt rezistente la uzură și deteriorare.

Siguranță și Confort: Anvelopele Radar oferă o aderență excelentă pe diverse suprafețe, stabilitate și confort la condus, asigurând o experiență de condus plăcută și sigură.

Eficiență Cost: Radar Tires oferă un raport calitate-preț excelent, fiind o opțiune accesibilă pentru consumatori fără a compromite calitatea.

Gama de produse:

Radar Tires oferă o gamă diversificată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Dimax: Anvelope de înaltă performanță pentru autoturisme, care oferă aderență și manevrabilitate excelente în toate condițiile de drum.

Renegade: Anvelope pentru SUV-uri și camioane ușoare, concepute pentru performanțe optime pe și off-road.

Argonite: Anvelope pentru vehicule comerciale, care oferă durabilitate și eficiență în utilizare intensă.

Rețea globală:

Radar Tires are o prezență globală, distribuind anvelopele sale în peste 80 de țări. Compania beneficiază de o rețea extinsă de distribuitori și puncte de service, asigurând accesibilitate și suport clienților din întreaga lume.

Responsabilitate socială:

Radar Tires este implicat în diverse inițiative de responsabilitate socială și sustenabilitate. Brandul susține campanii pentru siguranța rutieră și este angajat în proiecte care vizează reducerea amprentei de carbon prin utilizarea de tehnologii și materiale ecologice în procesul de producție.

Implicare în Motorsport:

Radar Tires este activ și în motorsport, demonstrând performanțele anvelopelor sale în condiții de competiție. Participarea în diverse evenimente sportive ajută brandul să îmbunătățească și să testeze produsele în medii extrem de solicitante.

 

 

 

Anvelope SATOYA

 

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Qingdao Fullrun Tyre Corp., Ltd.

 

 

 

 

Anvelope SAVA

    - *Loc de fabricație:* Slovenia
    - *Grup:* Goodyear

 

Anvelope SEMPERIT

    - *Loc de fabricație:* Austria, Europa
    - *Grup:* Continental AG 

Semperit este un producător austriac de anvelope cu o istorie de peste 100 de ani în industrie. Compania este cunoscută pentru calitatea superioară a anvelopelor sale și pentru accentul pus pe siguranță și performanță. Anvelopele Semperit sunt apreciate pentru aderența lor excelentă pe drumuri umede și uscate, durabilitatea și confortul la condus.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Semperit:

Siguranță și Performanță: Anvelopele Semperit sunt proiectate pentru a oferi siguranță și performanță superioară în toate condițiile de drum, inclusiv pe suprafețe umede, uscate și acoperite de zăpadă sau gheață.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura o durată de viață lungă a anvelopelor, rezistență la uzură și stabilitate pe termen lung.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor prioritizează confortul și liniștea la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută în timpul călătoriilor.

Eficiență Energetică: Anvelopele Semperit sunt concepute pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2, contribuind la economii pe termen lung și la protejarea mediului înconjurător.

Gama de produse:

Semperit oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

Speed-Life: Anvelope pentru autoturisme, proiectate pentru performanță și manevrabilitate pe drumuri uscate și umede.

Master-Grip: Anvelope de iarnă, cunoscute pentru aderența lor excelentă și siguranța pe zăpadă și gheață.

Comfort-Life: Anvelope all-season, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, asigurând tracțiune și stabilitate în diverse condiții meteo.

Rețea globală:

Semperit are o prezență globală extinsă, cu distribuitori și puncte de service în mai multe țări din întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite și comercializate în numeroase țări, beneficiind de o rețea vastă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

Responsabilitate Socială și Sustenabilitate:

Compania este angajată în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Semperit dezvoltă anvelope eco-friendly și promovează inițiative pentru protejarea mediului înconjurător. De asemenea, este implicată în diverse proiecte sociale și de siguranță rutieră, promovând conducerea responsabilă și educația în domeniul mobilității.

 

  

Anvelope SUMITOMO

    - *Loc de fabricație:* Japonia, Thailanda
    - *Grup:* Sumitomo Rubber Industries

Sumitomo Rubber Industries este o companie japoneză de renume mondial, cu o lungă tradiție în producerea anvelopelor de înaltă calitate. Anvelopele Sumitomo sunt fabricate în diverse locații globale, inclusiv Japonia, Tailanda, China și Statele Unite, utilizând tehnologii avansate și standarde stricte de control al calității.

 

Anvelope TECHKING

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Techking Tires Limited
Anvelope THAISTONE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Thaistone Tyre Co., Ltd.


 

Anvelope TORQUE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Treadstone Group Ltd.

Torque Tires este un brand de anvelope relativ nou, care oferă o gamă variată de produse pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare. Acesta se concentrează pe furnizarea de anvelope de înaltă calitate la prețuri competitive, adresându-se atât consumatorilor obișnuiți, cât și celor care caută performanță și durabilitate.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Torque:

Performanță Fiabilă: Anvelopele Torque sunt proiectate pentru a oferi o performanță consistentă și fiabilă pe diverse tipuri de drumuri și condiții de utilizare.

Siguranță și Control: Compania acordă o atenție deosebită siguranței, oferind anvelope cu aderență și manevrabilitate excelente, atât pe drumuri uscate, cât și umede.

Durabilitate și Longevitate: Torque utilizează tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Diversitatea Gamei de Produse: Torque oferă o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane și alte tipuri de vehicule, acoperind diferite necesități și preferințe ale clienților.

Gama de produse:

Torque oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

Stradale (Street): Anvelope pentru utilizare pe drumurile publice, cu accent pe confort și durabilitate.

All-Season: Anvelope potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului, asigurând tracțiune și stabilitate în diverse condiții meteorologice.

Sportive: Anvelope de performanță, concepute pentru a oferi aderență și manevrabilitate la viteze ridicate și în viraje strânse.

Rețea globală:

Torque își extinde treptat rețeaua globală de distribuție și service, colaborând cu parteneri în diverse țări din întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite și comercializate pe piețele internaționale, beneficiind de o rețea în creștere pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

 

 

Anvelope TOYO

    - *Loc de fabricație:* Japonia, SUA, Malaezia, China
    - *Grup:* Toyo Tire Corporation

 

 

Anvelope TRAZANO

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Linglong Tire Co., Ltd.

 

 


Anvelope TREADMAX


 

 

Anvelope V-NETIK

…………………………………………….

……………………………………………..

……………………………………………..

Anvelope VIKING

    - *Loc de fabricație:* Germania, Europa
    - *Grup:* Continental AG 

Anvelope VREDESTEIN

    - *Loc de fabricație:* Olanda, Ungaria
    - *Grup:* Apollo Tyres
 

Anvelope WESTLAKE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Zhongce Rubber Group Co., Ltd.

Westlake este un brand de anvelope produs de Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber), unul dintre cei mai mari producători de anvelope din China. Înființată în 1958, compania s-a extins rapid pe piața internațională, oferind o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, camioane, autobuze, SUV-uri, vehicule comerciale și echipamente agricole.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Westlake:

Valoare și Eficiență: Anvelopele Westlake sunt cunoscute pentru raportul excelent calitate-preț, oferind performanțe fiabile la un cost accesibil.

Durabilitate: Proiectate pentru a rezista la uzură și pentru a avea o durată de viață lungă, anvelopele Westlake sunt fabricate din materiale de înaltă calitate.

Siguranță: Oferă o aderență bună pe diverse suprafețe și condiții de drum, asigurând siguranța la volan.

Diversitate: Gama largă de produse permite alegerea anvelopei potrivite pentru o varietate de vehicule și utilizări specifice.

Gama de produse:

Westlake oferă o gamă diversificată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de drum:

RP18: Anvelope pentru autoturisme, cunoscute pentru confortul și performanța lor fiabilă în toate sezoanele.

SA07: Anvelope de performanță pentru mașini sport și sedanuri, oferind aderență și manevrabilitate excelente.

SL369: Anvelope pentru SUV-uri și camioane ușoare, ideale pentru utilizare pe teren variat.

CR960A: Anvelope pentru camioane comerciale, proiectate pentru durabilitate și performanțe constante în utilizare intensă.

Rețea globală:

Anvelopele Westlake sunt comercializate în peste 160 de țări, beneficiind de o rețea extinsă de distribuție și service. Brandul se bucură de o popularitate crescută la nivel global datorită accesibilității și fiabilității produselor sale.

Implicare în Motorsport și Certificări:

Westlake se implică și în motorsport, demonstrând capacitatea de performanță a anvelopelor sale în condiții de competiție. De asemenea, anvelopele Westlake respectă standardele internaționale de calitate și siguranță, având numeroase certificări care atestă conformitatea cu reglementările din diverse piețe globale.

 

 

 

 

Anvelope WINDFORCE

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Shandong Haohua Tire Co., Ltd.

 

 

Anvelope YARTU

    - *Loc de fabricație:* China
    - *Grup:* Qingdao Yartu Tire Co., Ltd.

 

 Anvelope YOKOHAMA

    - *Loc de fabricație:* Japonia, Filipine, Thailanda, SUA
    - *Grup:* Yokohama Rubber Company

Yokohama este unul dintre principalii producători de anvelope din lume, cu sediul în Japonia și o istorie care se întinde pe mai mult de un secol. Compania este recunoscută pentru inovația sa constantă în tehnologie și pentru calitatea superioară a anvelopelor sale. Anvelopele Yokohama sunt apreciate pentru performanța lor excelentă, aderența pe drumuri uscate și umede, precum și pentru confortul și durabilitatea pe termen lung pe care le oferă.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Yokohama:

Performanță și Siguranță: Yokohama este cunoscut pentru dezvoltarea de anvelope cu aderență excelentă și manevrabilitate precisă, asigurând siguranță și control pe diverse tipuri de drumuri și condiții meteorologice.

Inovație Tehnologică: Compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a implementa cele mai recente tehnologii în producția de anvelope, oferind performanțe de top și îmbunătățind eficiența și durabilitatea.

Durabilitate și Longevitate: Anvelopele Yokohama sunt proiectate pentru a rezista la uzură și pentru a oferi o durată de viață lungă, fiind potrivite pentru utilizare pe termen lung și în condiții de conducere intensive.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor prioritizează confortul și liniștea la condus, oferind o experiență plăcută în timpul călătoriilor lungi sau în trafic urban intens.

Gama de produse:

Yokohama oferă o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare:

ADVAN: Anvelope de performanță pentru autoturisme și SUV-uri, proiectate pentru a oferi aderență și manevrabilitate excelente la viteze ridicate.

GEOLANDAR: Anvelope off-road și all-terrain, potrivite pentru SUV-uri și camionete, cu tracțiune puternică și rezistență la uzură.

BluEarth: Anvelope eco-friendly, care combină performanța excelentă cu eficiența energetică și reducerea emisiilor de carbon.

Rețea globală:

Yokohama are o prezență globală extinsă, cu distribuitori și puncte de service în întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite în peste 120 de țări, beneficiind de o rețea vastă de parteneri pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

Responsabilitate Socială și Sustenabilitate:

Compania este angajată în practici sustenabile și în reducerea impactului asupra mediului. Yokohama dezvoltă anvelope eco-friendly și promovează inițiative pentru protejarea mediului înconjurător. De asemenea, este implicată în diverse proiecte sociale și de siguranță rutieră, promovând conducerea responsabilă și educația în domeniul mobilității.

 

 

Anvelope ZEETEX

………………………………………………..

…………………………………………………

…………………………………………………

 

 

 

 

 

 

 

Anvelope PETLAS

Petlas este un producător turc de anvelope cu o prezență puternică pe piața globală. Cu o experiență de peste 40 de ani în industrie, Petlas este cunoscut pentru producția sa de anvelope de înaltă calitate, care se adresează unei game variate de vehicule și condiții de utilizare. Compania este recunoscută pentru inovația sa constantă și pentru angajamentul față de siguranță și performanță.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Petlas:

Performanță și Siguranță: Anvelopele Petlas sunt proiectate pentru a oferi performanțe remarcabile în materie de aderență, manevrabilitate și siguranță pe diverse tipuri de drumuri și condiții de conducere.

Durabilitate și Longevitate: Compania utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor, fiind potrivite pentru utilizare pe termen lung și în condiții de conducere intensive.

Confort la Conducere: Designul anvelopelor prioritizează confortul și liniștea la condus, reducând zgomotul și vibrațiile pentru o experiență plăcută în timpul călătoriilor.

Adaptabilitate la Diverse Condiții de Drum: Petlas produce anvelope pentru o varietate de vehicule și condiții de utilizare, de la anvelope de vară și all-season până la anvelope de iarnă și pentru teren off-road.

Gama de produse:

Petlas oferă o gamă largă de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere:

Imperial: Anvelope pentru autoturisme și SUV-uri, care oferă un echilibru între performanță, confort și durabilitate.

Explero: Anvelope all-terrain și off-road, potrivite pentru SUV-uri și camionete, cu tracțiune puternică și rezistență la uzură.

Snowmaster: Anvelope de iarnă, cunoscute pentru performanța lor excelentă pe zăpadă și gheață, asigurând siguranța în condiții dificile de iarnă.

Rețea globală:

Petlas are o prezență globală extinsă, cu distribuitori și puncte de service în mai multe țări din întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite în peste 100 de țări, beneficiind de o rețea vastă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

 

 

 

Anvelope ALLIANCE

Alliance Tire Group (ATG) este un producător global de anvelope cu sediul în Israel și o prezență puternică pe piețele din întreaga lume. Compania este specializată în producția de anvelope pentru echipamente agricole, industriale și de construcții, fiind recunoscută pentru inovația și calitatea produselor sale.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Alliance:

Specializare în Anvelope pentru Echipamente Specifice: Alliance se concentrează pe dezvoltarea de anvelope pentru echipamente agricole, industriale și de construcții, oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale acestor sectoare.

Performanță și Durabilitate: Anvelopele Alliance sunt proiectate pentru a rezista la condițiile de lucru dificile din mediile agricole, industriale și de construcții, asigurând performanță și durabilitate pe termen lung.

Tracțiune și Stabilitate: Produsele Alliance oferă tracțiune și stabilitate pe diverse tipuri de teren și condiții de utilizare, asigurând o funcționare eficientă și fiabilă a echipamentelor.

Varietatea Produselor: Compania oferă o gamă largă de anvelope, inclusiv anvelope radiale și diagonale, anvelope tubeless și cu camera de aer, pentru a satisface nevoile diverse ale clienților din diferite industrii și aplicații.

Gama de produse:

Alliance produce anvelope pentru o varietate de echipamente și aplicații, inclusiv:

Agricultură: Anvelope pentru tractoare, combine agricole, mașini de recoltat și alte echipamente agricole.

Industrie și Construcții: Anvelope pentru încărcătoare frontale, excavatoare, buldozere, utilaje de construcții și alte echipamente industriale.

Transport și Logistică: Anvelope pentru remorci, camioane, autobuze și alte vehicule comerciale.

Rețea globală:

Alliance are o rețea globală extinsă de distribuție și service, cu distribuitori și parteneri în mai multe țări din întreaga lume. Compania oferă suport clienților săi prin intermediul unei rețele bine stabilite, asigurând accesibilitatea și asistența necesară pentru utilizarea anvelopelor în condiții optime.

Inovație și Tehnologie:

Alliance investește în cercetare și dezvoltare pentru a implementa cele mai recente tehnologii în producția de anvelope, asigurând performanțe îmbunătățite și eficiență maximă pentru clienții săi. Compania se angajează să rămână în fruntea industriei prin inovație și adaptabilitate la cerințele și provocările pieței globale.

 

 

 

 

Anvelope TIGAR

Tigar Tyres este un producător de anvelope cu sediul în Serbia, cu o prezență semnificativă pe piața europeană a anvelopelor. Compania este recunoscută pentru gama sa variată de anvelope de înaltă calitate, care acoperă diverse segmente de piață și necesități de conducere.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Tigar:

Calitate și Durabilitate: Anvelopele Tigar sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și durabilitatea pe termen lung, fiind proiectate pentru a rezista la uzură și a oferi o performanță fiabilă pe diverse tipuri de drumuri și condiții de conducere.

Performanță Versatilă: Compania produce anvelope pentru o varietate de vehicule și condiții de utilizare, de la autoturisme și SUV-uri până la camioane și autobuze, acoperind nevoile diverse ale clienților.

Siguranță și Control: Anvelopele Tigar oferă aderență și manevrabilitate excelente, asigurând siguranța și controlul pe drumuri uscate, umede și acoperite de zăpadă.

Preț Competitiv: Produsele Tigar oferă o combinație excelentă între calitate și preț, fiind o opțiune populară pentru cei care caută anvelope accesibile fără a compromite performanța sau siguranța.

Gama de produse:

Tigar produce o gamă variată de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și necesități de conducere, inclusiv:

Touring și Performance: Anvelope pentru autoturisme, cu accent pe confortul și performanța la condus pe distanțe lungi.

Winter și All-Season: Anvelope de iarnă și all-season, proiectate pentru a oferi tracțiune și siguranță în condiții de iarnă și în diverse condiții meteo.

Commercial și Truck: Anvelope pentru vehicule comerciale, inclusiv camioane, autobuze și alte vehicule de transport, cu accent pe durabilitate și eficiență.

Rețea globală:

Tigar are o prezență globală, cu distribuitori și parteneri în mai multe țări din întreaga lume. Anvelopele sale sunt distribuite și comercializate în diverse piețe internaționale, beneficiind de o rețea extinsă de distribuție și service pentru a asigura accesibilitatea și suportul clienților.

Anvelope SAILUN

Sailun Tire este un producător global de anvelope cu sediul în China, cunoscut pentru producția de anvelope de înaltă calitate la prețuri competitive. Compania are o gamă variată de produse care acoperă diferite categorii de vehicule și necesități de conducere.

Caracteristici cheie ale anvelopelor Sailun:

Raport Calitate-Preț Excelent: Sailun oferă anvelope fiabile la prețuri competitive, fiind o alegere populară pentru cei care caută valoare și performanță.

Siguranță și Performanță: Compania se angajează să ofere anvelope cu aderență și stabilitate, asigurând o experiență sigură și confortabilă la condus.

Durabilitate și Longevitate: Sailun utilizează tehnologii moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistența la uzură și o durată de viață lungă a anvelopelor.

Diversitatea Gamei de Produse: Sailun oferă o gamă variată de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camionete și alte tipuri de vehicule, acoperind diferite necesități și preferințe ale clienților.

Gama de produse:

Sailun produce o gamă largă de anvelope pentru diferite tipuri de vehicule și condiții de utilizare, inclusiv:

Atrezzo: Anvelope pentru autoturisme, cu performanțe ridicate și aderență bună pe drumuri umede și uscate.

Terramax: Anvelope all-season pentru SUV-uri și camionete, potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Comercial: Anvelope pentru vehicule comerciale, cu rezistență la uzură și capacitate de încărcare crescută.

Rețea globală:

Sailun are o prezență globală, distribuind anvelopele sale în peste 150 de țări din întreaga lume. Compania se concentrează pe oferirea accesibilității și suportului clienților prin intermediul unei rețele extinse de distribuție și service în diferite piețe internaționale.

 

 

 

Website detinut de ANVELOROM DISTRIBUTION S.R.L., CIF: RO27325543, Reg.Com: J29/1074/2010